Onsdagsturnering nr 6

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Veckans onsdagsturnering bjöd på strålande sol och stort intresse. Sammanlagt 21 lag anmälde sig vilket är rekord för sommaren. Detta innebar 7 stycken  trelagsgrupper och att alla kvalificerade sig till slutspel. Matcherna var täta och riktigt långa i vissa fall. Efter ca 3,5 timmars härligt spel var det dags för final! Finalen gick mellan Henrik H-son Larson/Wictor och Henrik/Felicia. Matchen var tät och bra med en hel del riktigt svåra dueller, och slutade med seger för Felicia och Henke. På tredje plats kom Mange och Dicksson. Många av deltagarna stannade kvar och njöt av kvällen ända tills den spännande finalen var slut.  Så avslutades ännu en onsdagsturnering soldränkt, sandig och alldeles underbar.

Onsdagsturnering nr 6 2013

 

Aktuell ranking – Topp 32

[csv src=http://www.kalmarvolley.se/wordpress/onsdag.csv]

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.