Onsdagsturnering nummer 5

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Heden var regnvåt. Regndropparna kändes som tyngre släggslag som hela tiden hamrade ner på de tappra spelarna. Våra ränslar var fulla med proviant för att möta dagens utmaningar. Idag gavs ingen pardon. Den pinande vinden som strök våra orakade kinder var grov och skoningslös. Det fanns en sällsam utopi om dugligt väder någonstans i periferin av våra medvetande, en flisa av hopp. Det skulle visa sig att våra värsta mardrömmar denna kväll blev sanna.

Det fanns en glödande stridsvilja hos oss som inte ville falna.

13 lag anmälde sig till dagens tävling. Jag vill hedra alla som dök upp speciellt de som inte lyckades så bra men fullföljde tävlingen denna kväll. Regnvräk regerade hela kvällen. Sekretariatet befann sig i boden på grund av väta.

Nu ska jag hedra alla som inte kom till slutspel. Magnus och Olle som kämpade i regnet. Hanna och Kalle som stred i vätan. Erik och Andreas som klev i gyttjan. Marie och Yousof som krigade i dimman. Emil och Jonas som kånkade i sanden.

Uffe och Micke gick längst och vann över Jimmy och Martin i finalen. På tredje plats kom Henke och Mia.

Bra kämpat alla. Dessutom hade vi finbesök från Umeå av Erik och Frida.

Hälsningar Adam och Jocke

IMG_0474

Vinnarna

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0483

Johannes och Simon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0492

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuell ranking – Topp 32

[csv src=http://www.kalmarvolley.se/wordpress/onsdag.csv]

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.