Onsdagsturnering nummer 7

 i Beachvolley, Onsdagsturnering
Vinnare 24 juli 2013Ännu en onsdagsturnering har gått av stapeln.
Denna gång, med konkurrens av svensk kvartsfinal i Dam EM och besök av Gyllene Tider, så har vi ändå fått ihop 24 tappra spelare som trotsar grupptrycket och ställer upp för ännu en kamp vid Långviken. Dessa har vi lottat ihop och delat upp i 4 st 3-lagsgrupper som alla sedan även får spela i slutspelet.
Det har skapats intressanta lag genom lottningen och det visade sig vara väldigt jämnt spel genom turneringen. Med lagom mycket sol och lagom mycket vind så lyckades spelare som aldrig har spelat med varandra att visa bländande spel.
De som kom längst var Jürgen och Pim, som i finalen slogs mot Pelle och Crille, vilket var en tuff och jämn match.Match om 3:e plats var mellan Patrik och Simon B mot Maja och Uffe, där sist nämnda drog längsta strået.
Ej att trösta så hade ansvariga även pris för 4:e plats, så alla behöver inte deppa, särskilt då dessa priser även kan bjudas vidare till andra deltagare.
Slutet gott, allting gott, och mycket godare med en godispåse i handen.
Då har vi ännu en onsdagsturnering som gick mot sitt slut och vi hoppas att samma glada stämning smittar vidare till nästa vecka!
[nggallery id=9]
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.