Sista om gången inför finalen!

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

OnsdagsturneringOnsdag 7:e augusti är det dags för årets sista ”vanliga” onsdagsturnering. Nästa onsdag är det ju dags för den STORA finalen där endast de 16 högst rankade spelarna får vara med.

Ikväll ska det alltså avgöras, dels vilka som kvalar in till finalen, och dels vem som blir årets poängkung. Förra året var det Henric Wahlberg som lyckade plocka flest poäng, i hård kamp med Magnus Rosenlund. Dessa två rävar är med och slåss om det i år också. Läs mer om förra årets final här. http://www.kalmarvolley.se/2012/08/resultat-onsdagsfinal-2012/

Jämt i toppen

Det är faktskt sex spelare som har chansen att vinna poängligan i år. Henric (24p), Magnus (23p) och Chrille (23p) ligger bäst till, men även Felicia (20p), Ulf (20p), Jimmy (19p) har chansen att gå förbi spelarna i toppen. Hamnar två spelare på samma poäng är det den som spelat FLEST onsdagsturneringar som vinner. Då ligger Jimmy och Magnus bra till, som båda spelat 7 turneringar, flest av toppspelarna.

Runt strecket

Just nu ligger Kalle Fransson på 16:e plats med sina 11 poäng & 6 turneringar. Han jagas av en hel drös med spelare, och alla som förnärvarande ligger på topp 30 har en teoretisk chans att ta sig till final.

Se tabellen nedan.

Angående rankingen

Rankingen på onsdagsturneringen funkar så att den som håller i turneringen tar hand om resultaten och för in aktuella rankingpoäng i en tabell. När detta är klart publiceras den på hemsidan. Ibland dröjer det av olika skäl innan vi får in resultaten från veckoansvariga, och det är därför vi ibland ligger efter. Vi sparar inga resultat, men däremot kan man se ungefärlig placering vecka för vecka på respektive spelare. Finns det synpunkter på poäng och placering, skicka omgående ett mail till hemsida@kalmarvolley.se så ska vi rätta till eventuella fel i den mån det går att kontrollera.  Poäng delas ut på följande sätt

Seger 6 poäng
Finalförlust 5 poäng
Trea 4 poäng
Fyra 3 poäng
Slutspel eller kvartsfinal (vid stor turnering) 2 poäng
Övriga 1 poäng
Anmälan till finalen
Till finalen är det viktigt att anmäla sig, så vi vet vilka som kommer och inte. Det är alltid några som faller bort och därför är alla som ligger runt 17-25:e plats reserver till finalen.
Om du vet redan nu att du kan eller inte kan vara med på finalen, hör av dig till hemsida@kalmarvolley.se

[csv src=http://www.kalmarvolley.se/wordpress/onsdag.csv]

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.