Studiecirkel

 i Volleyboll

Första sammandraget närmar sig med stormsteg och med tanke på att det är många i laget som aldrig eller sällan spelat volleyboll med enpassar-system tänkte jag bjuda in till en kostnadsfri studiecirkel ang. volleyboll i teorin. Första träffen är torsdag 3/10 kl. 19:15 hos Smålandsidrotten i Idrottens hus. 

Jag tänker mig en studiecirkel där vi varannan torsdag träffas för att titta närmare på olika delar inom volleybollen som t.ex.

 • Positionsspel/Rotation med en passare
 • Spelsekvenser
 • Anfallsspel
 • Försvarsspel
 • Anfallskombinationer
 • Alternativa spelsystem
 • Spel med libero fördelar/nackdelar

Vi kommer säkert på mycket annat som är viktigt ur ett taktiskt perspektiv också. Första träffen kommer att handla om att spela volleyboll med enpassar-system och kommer att teoretiskt besvara frågor som; Hur ställer vi upp? Varför? Vad händer efter att serven slagits? Hur? Varför? Vem gör vad? Vilken position passar vem? Skillnad på baklinje/ framlinjespel?

Vill du vara med???

Anmäl dig nedan så vi vet hur många som kommer.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Kontakta oss

  Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.