Spännande herrsammandrag i Lenhovda

 i Herrlaget

tummen-up_01Jösses, nu är vi plötsligt två lag. Det blev en våldsam fight om platserna i A-laget. Vi åker med 15 personer till Lenhovda för att spela säsongens andra sammandrag.
Våra kära medlirare Mönsterås Bluesvolleyhammers har åter visat intresse för att vara med och kriga om äran. De ställer upp som Kalmar C.
Kalmar A möter Falkenberg, Karlshamn och Kalmar C i gruppen. Vi spelar ok och försöker göra vårt bästa men vi förstår att vi måste prestera bättre än så här för att vinna elitserien.
Falkenberg är unga killar som tränar som mest under tiden i livet man lära sig som mest. De kommer att bli väldigt duktiga när de spelat några år till.
Mönsteråskillarna måste sluta se oss som storebrödrar och gå in med tanken att de ska vinna mot oss.
Vi vinner de tre gruppmatcherna.

Mot Lenhovda A sitter jag på bänken (suck, utbytt). Vi vinner med 2-1 i set i en match där Kalmar A verkar ha skoj. Dudde sprider glädje efter matchen och älskar volleyboll.

Finalen mot Karlskrona blir en rolig match. De presterar inte så bra i första set, vi vinner setet på deras misstag och vår servemottagning. Andra set blir tufft, vi spelar fortfarande bra men de spottar upp sig. I tredje avgörande set till 15 funkar vår servemottagning fortfarande bra och vi hojtar verkligen igång tillställningen. Kul att våra spelare verkligen kan tagga till trots alla faktorer som skulle kunna få oss att låta bli. Jag är alltid så koncentrerad på enstaka bollar så jag minns inte hur det slutade men vi hade nog 19 poäng när vi till slut vann matchen.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.