Stabilt hemmasammandrag

 i Damlaget, Volleyboll

A-lagetDå ordinarie skribent ej är på plats försöker jag mig på en liten sammanfattning i punktform av A-damernas gångna helg:
1. Bästa uppslutningen!
Elva stycken (!) A-lagsdamer fanns i spel i helgen – alla härligt taggade och spelsugna! Endast spelande tränare Österberg prioriterade annorlunda och valde ( hör och häpna!) resa till Thailand istället för hemmasammandrag.

2. Mest snopet:
När vi samma morgon skall byta om till matchställ och kläderna visar sig vara i nämnda tränares ömma vård… Fick du med dig vår väska till Thailand istället för ordinarie resväskan? ( Allt löstes med till slut med skrynkliga och något korta gamla godingar…)

3. Värsta sveket:
Inte ett ENDA lag från västkusten dök upp på vårt sammandrag. Oavsett anledning- YNKLIGT…..

4. Bästa segersviten:
Fem matcher- fem segrar, varav tio set- tio setsegrar!! Stabilt brudar!

5. Mest yrvakna:
Sharon som försov sig och spelade i halvdvala i första set. Efter frukost vaknade hon!

6. Bästa comebacken:
Att det var tretton år sedan Ida spelade senaste matchen kunde ingen tro! Hon både passade och spelade högerkant med bravur, hade fin speluppfattning och fantastisk snabba reflexer!! Lovar gott inför framtiden…

7. Bästa blås i pipan:
Ebba-Lotta tog i för kung och fosterland när det var hennes tur att sköta visselpipan. Inga tveksamheter där, men vi är ett par som fick känning av tinnitus….

8. Största överraskningen:
Vi får äntligen tummen ur och ändrar ” tackramsan”

9. Mest tacksamma:
Maja i damer-A för ovanstående…

10. Värsta skadan:
Visserligen stukade Karlskronas passare foten men i jämförelse med Martinas skavsår av knäskyddet tog Kalmar hem även den segern!

11. Bäste tuppen:
Coachen Peter som verkligen försökte hålla koll i kacklet och räkna in alla elva. ” kom alla mina kycklingar”……..

12. Deppigast:
Bästa tjejen Stina som tar paus från oss, Kalmar och Sverige för att plugga i Spanien. Tack för allt och lycka till! Vi saknar dig redan – Skynda dig tillbaka!!!!

13. Finaste kidsen:
Goaste ungarna som gillar läget att föräldrarna drar upp dem i ottan för att sedan tillbringa en HEL lång dag inomhus i en sporthall utan gråt och gnäll!! Kreativt hittar de på lekar, pysslar och underhåller! Fantastiskt!!

Tack för en toppendag och en rolig avslutning på Harrys!!  🙂 /Ullis

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.