Sammandrag herrar 16 februari

 i Herrlaget, Volleyboll

Nu gick det inte riktigt som vi planerade. Jag tyckte trots allt att vi spelade hyggligt. Men, men är man inte bättre så kommer man fyra på sammandragen i vår division. Vi var åtminstone mycket folk som delade på dagen, nio personer. Dessutom var Billy med som chaufför och fotograf. Fast så som jag tänker så hade vi fortfarande roligt. Det var inte förrän efter sista matchen som jag blev påmind om att vi inte lyckats så bra under dagen. Jag vet, min krigarinstinkt är inte så stor.

Tack till alla som ändå var med denna dag. Kalle och Kalle, Simon, Fredrik, Erik, Lill och Stor Ive, Håson, Christian och Billy Fotograf.

DSC_0263DSC_0299DSC_0384DSC_0386DSC_0408DSC_0431

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.