Kalmar knep en tredjeplats i Vislanda

 i Herrlaget, Volleyboll

dsc01692

Hsson förklarar läget för domaren, dagens skribent Simon i bakgrunden.

Som dagens spelare blir det min uppgift att skriva referatet till lördagens sammandrag den 1/3 i Vislanda.

Vi var 8 stycken spelare som åkte till Vislanda för att försvara Kalmars serieledning: Christian, Anton, Magnus, H-son, Erik, Martin, Fredrik och jag. Redan i första matchen förlorade vi Martin på grund av skada så vi fick kriga vidare på sju. Vi spelade på bra i första matchen, men det slutade med förlust mot Club 30 (Moheda). I andra matchen mötte vi Karlshamn som fick ta ett nederlag mot Kalmar. Tredje och sista matchen i gruppspelet var mot Hultsfred och vi lyckades vinna ett av seten. Matchen avgjordes med ett tredje set och vi fick återigen smaka på förlust.

Trots endast en seger i gruppspelet slutade vi ändå som grupptvåa och fick därmed möta det vinnande laget i andra gruppen: Karlskrona. De vann även över oss och vi fick då ladda för tredjeplatsen mot Club 30. Vi fick revanch för gruppspelet och vi vann med klara 2-0 i set. Vi hade därmed en trejdeplats med oss tillbaka till Kalmar.

Anton debuterade som center och gjorde en mycket bra insats.

Christian serverade bra passningar som passare och manade på laget.

H-son och Erik fanns ute på vänsterkanten och lyckades dunka in flera bollar.

Fredrik fick ta på sig rollen som lagets tunga center då Martin tidigt fick utgå.

Magnus spelade både som center och högerkant. Han var tillbaka i god form med många vunna bollar.

Jag själv är mycket nöjd med både lagets och min egen insats som högerkant.

/Simon

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.