Arbetsdag på Långviken 27/4-2014

 i Beachvolley

Nu är det vår och årets säsongen närmar sig med stormsteg. För att sommaren ska bli lyckad krävs det en del arbete med att förbereda planerna och området på Långviken för spel, därför kommer vi som vanligt anordna en gemensam arbetsdag där vi tillsammans styr upp anläggningen. Detta sker den söndagen 27/4 med start kl.10:00. Det som vi har att göra är bl.a.

  • Sätta upp nät
  • Lägga linjer
  • Skotta sand
  • Dela upp ny sand mellan planerna
  • Rensa ogräs
  • Snygga till grillplatsen
  • Sätta upp planscher på anslagstavlan
  • och mycket mycket mera

Vi grillar lite korv till lunch och är förhoppningsvis klara så att det hinns med lite spel när allt är färdigt. Hjärtligt välkomna att delta i förberedelserna för beach 2014, det brukar vara grymt roligt !

För att vi säkerställa att korven räcker vill vi veta vilka som kommer, skriv därför ditt namn i rutan nedan så meddelar du oss att du kommer. Om du är allergisk eller vegetarian men vill ha något att äta ändå så kan du skriva det i meddelandefältet.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Vi kommer och hjälper till

Kamron
Kamron
hanna jisser
Thea & Tyra
Peter
Martina
emma wiström
Helle
Adam Hjort Ström
Ebba-Lotta Granbom
Julia Gleich
Anders Eriksson
Olle Lindholm
Yousof Dudi
Yousof
Erik Larsson
Maja Gustavsson
Magnus Rosenlund

/Beachgruppen

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.