Fantastisk arbetsdag 27/4

 i Beachvolley

Stort TACK!

Beachgruppen vill rikta ett stort tack till alla som tog sig tid och deltog på årets vårarbetsdag 27/4. Dagen bjöd på fantastiskt väder, hårt arbete, smaskig grillkorv och även lite skönspel framåt eftermiddagen. Bl.a. så kompletterades våra beachvolleybollbanor med 34 ton sand som fördelades efter behov men framför allt på bana 1 & 2 som nu är helt fantastiska att spela på. Till vår hjälp hade vi en kompaktlastare från Ramirent Ksom gjorde arbetet med sanden oändligt mycket enklare. Ogräs runt planerna rensades undan i en hast och samtliga nät och linjer kom på plats. Förrådet städades och vädrades ur för sommarens aktiviteter. Avslutningsvis så renoverades bänken mellan bana 1 & 2. Ett allt igenom strålande arbete genomfört av arbetsstyrkan på ca 20 personer, ingen nämnd och ingen glömd.

Tack än en gång!

Nedan följer lite fina bilder på hjältarna in action:

 

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.