Vad händer på Långviken?

 i Volleyboll

Det är många som undrar vad det är som händer på Långviken just nu, varför ligger det plötsligt en cykelväg där vi brukar ha beach-häng och sola? Är klubben inblandad/informerad o.s.v. Detta inlägg syftar till att förklara ett och annat om vad som egentligen händer.

Kalmar Volley har sedan förra säsongen slutade varit inblandade i ett projekt tillsammans med Kalmar kommun, Destination Kalmar och ett flertal andra idrottsföreningar som syftar till att utveckla Långviken. Till att börja med kommer kommunen att knyta samman den nya badplatsen i Kalmarsundsparken med Långviken med ett gång och cykelstråk, detta stråk är det vi ser ta form intill volleybollplanerna just nu. Läs mer på kommunens hemsida

I nästa steg kommer flera idrottsföreningar att börja använda Långviken som aktivitetscentrum. Till hösten när beach-säsongen är till ända kommer planerna att få ett ordentligt ansiktslyft och samtidigt bli fler. Platsen kommer att vara i det närmaste densamma men grillplatsen kommer att flyttas och så även den plats där vi kommer att ha vårt beach-häng. Vi återkommer med mer information så fort vi kan.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.