Hanna och Ebba har en plan

 i Volleyboll

Under vecka 25 är Ebba och Hanna veckoansvariga på beachen. Förutom att ni får se våra vackra ansikten varje dag innebär det även några tillställningar och priser utöver det vanliga.

Onsdag går onsdagsturnerningen som vanligt av stapeln klockan 17.00. Denna veckan är det lottning som gäller. Vi kommer även sätta igång grillen under kvällen för de som är sugna på att stanna ett tag (eller för de som bara är hungriga). Hedersvärda och välförtjänta priser kommer att delas ut till vinnarna så tänk på det om det regnar.

För er som brukar komma på tävlingsträningarna på torsdagar kommer vi att sätta ihop ett svettigt träningspass på ca 60 minuter för de som är intresserade.

På fredag är det midsommarafton och vi vill passa på att önska er alla en Glad Midsommarafton!

lördag har vi planerat en viktig tillställning för alla damer. Klockan 14.00 kör vi en damturnering. Du behöver inte oroa dig för att komma själv för lagen lottas fram och finfina, ”damiga” priser utlovas. Även denna kväll sätter vi igång grillen.

Hälsningar Ebba och Hanna

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.