Onsdagsturnering 4 juni 2014

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

indexo_onsdagsturneringBra sug efter beachvolleyboll i Kalmar.

Efter en lång paus från onsdagsturneringar var det dags att ta upp vanan igen. Årets första turnering är här.

14 personer hade hittat ner till vårt fantastiska tillhåll. Det regnade tills jag började lotta ihop lagen, då tog regnet hänsyn till oss och försvann.

Vi stretade och slet. Alla stretade så framgångsrikt att de gick vidare till slutspel. Kalle och Hence stretade snett när de mötte Magnus och Uffe. Chrille och Jonas stretade också snett när de mötte Adam och Felicia. Adam och Felicia spelade inte lika bra i sin sista match. Så trots trötta lirare i Magnus och Uffe-laget vann de sista bataljen. Det fanns fantastiska priser till tredjepristagarna, rostfria drinkglasunderlägg, design Stena Metall, tack Stena. Förstapriset idag inbegrep att donera deltagaravgiften till Beachvolleyboll mot cancer (Cancerfonden). 360 kronor till välgörande ändamål.

Henric tyckte det var för bra väder. Jonas har stabil sidbena. Monika tycker det är för svårt. Anton pratar skånska. Adam tyckte det var för kallt. Magnus tycker det är för jobbigt. Uffe pustade. Felicia hade roligast. Oskar är skön. Chrille glider. Erik ställer alltid upp. Jill är alltid med. Kalle hade hål i foten. Ni som jag har glömt är bäst. Tack speciellt till dig som var med.

Välkommen nästa onsdag.

Aktuell ranking

[csv src=http://www.kalmarvolley.se/wordpress/onsdag.csv]

Vinnarna bredvid andrapristagarna

Vinnarna bredvid andrapristagarna

Stående arbete

Stående arbete

Här får du långvikens bästa pass

Här får du långvikens bästa pass

 

Sandarbete II

Sandarbete II

Sandarbete

Sandarbete

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.