Onsdagsturnering på temat Norrland!

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Efter Hanna och Ebbas finfina vecka så fick vi blodad tand och en önskan att sätta vår prägel som veckoansvariga. Vi har valt att leta oss tillbaka till våra norrländska rötter och planerar för en onsdagsturnering med influenser av granris, oljeblandad diesel samt solnedgångar som aldrig går ner.

Veckans onsdagsturnering går alltså i under temat Norrland. Inför veckans turnering har vi ett extrapris till det par som klär ut sig eller på annat vis anammar det norrländska temat på bästa sätt. Ikläd er ett djurkadaver, halsa lingondricka som en norrländsk hamnarbetare eller rid in på en uppstoppad isbjörn. Låt kreativiteten flöda! Det går såklart jättebra att komma som man är men vår förhoppning är att många tar chansen att klä ut sig på temat. Finfina priser utlovas även till de tre bäst placerade lagen i turneringen.

Vi hoppas ni är med och förgyller onsdagen tillsammans med oss.

Norrländska hälsningar, Emma och Fredrik.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.