Onsdagsturnering v. 25

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

När den tredje onsdagsturneringen gick av stapeln vecka 25 deltog 14 starka lag som via en magisk lottning parats ihop av veckoansvariga Ebba-Lotta och Hanna. Stämningen var som vanligt på topp.

SMHI utlovade regn och rusk men veckans ansvariga accepterade inte detta och beställde i stället sol och värme med en lätt och behaglig bris. Varsågod alla deltagare! Den magiska lottningen innebar en vinst för Benny Starfighter och Henric Wahlberg.

I kvartsfinalen gick Henrik H-son Larsson och Fredrik Lindahl vidare till semifinalen efter en vinst mot Emma Wiström och Jonas Andersson. Adam Hjortström och Johannes Halldorf gick vidare till semifinal efter en vinst mot Magnus Rosenlund och Ulf Runesson. Henric och Benny skrällade mot Krille och Hanna medan Simon Nilsson och Patrik Fagerström slog Simon och Maja efter en hård fight.

I semifinalen vann Fredrik och H-son mot Adam och Johannes och Benny och Henke vann mot Simon och Patrik. Vidare i final var därmed Benny och Henrik mot H-son och Fredrik. Detta resulterade i en spännande match där Benny och Henrik tog hem den prestigefyllda vinsten och fick ta emot onsdagens eftertraktade priser. Simon och Patrik tog hem en väl förtjänt tredjeplats.

vinnarna

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.