Onsdagsturnering nr 4 – Tema Norrland

 i Beachvolley, Onsdagsturnering
Prispallen. Krille, Patrik, H:sson, Felicia, Simon och Alexander (infälld)

Prispallen. Krille, Patrik, H:sson, Felicia, Simon och Alexander (infälld)

Solen lyste med sin närvaro när 20 lag hade anmält sig till spel på Långviken. Den största siffran i år visade sig vilket gladde tävlingsansvariga. Vad som också gladde var att flera hade tagit det norrländska temat på allvar och kom utklädda. Pris väntade till de bäst klädda.
Men hur gick turneringen då? I kvartsfinalen vann Henrik och Felicia en jämn match mot Oscar och Adam. Magnus och Maja drog det längsta strået mot far och son Nilsson. I den tredje kvartsfinalen tog Simon och Alexander sig vidare mot Kalle och Yousouf och avslutningsvis fick Jonas och Fredrik se sig utslagna när Kristoffer och Patrik avancerade vidare i slutspelssystemet. Kampen om finalplatserna blev en jämn uppgörelse där Henrik och Felicia kunde dra det längsta strået mot Magnus och Maja. I andra semifinalen vann Patrik och Kristoffer mot det hårt kämpande paret Simon och Alexander. Tyvärr råkade Alexander skada sig olyckligt under semifinalen och Fredrik fick kliva in i hans ställe.
Matchen om tredje priset blev något av en maratonmatch som inte avgjordes förrän vid ställningen 29-27. Då kunde Simon och Alexander inkassera tredje platsen mot det mycket tappert kämpande paret Magnus och Maja. Finalen blev en underhållande och välspelad match där slutligen Kristoffer och Patrik kunde titulera sig vinnare samtidigt som Felicia och Henrik erhöll en välförtjänt andraplats.
Tävlingsansvariga kunde därmed konstatera att årets fjärde onsdagsturnering därmed var till ända där samtliga deltagare bjudit på mycket härlig inställning och bra spel.
Priserna för kvällen bestod i varsin burk hjortronsylt till det vinnande paret medan andraplacerade Felicia och Henrik fick varsin pölsakorv. Simon och Alexander erhöll förutom varsin Norrlands guld för tredjeplatsen också pris för bästa utklädnad bestående av varsitt linne med ett tryck på där det gick att utläsa…
….I. Love. Norrland!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.