Onsdagsturnering nr 5

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

1Veckans tävling såg ut att bli en riktigt blöt historia men en halvtimma innan sprack himlen upp över Långviken och en klarblå himmel lade sig över vår lekplats. Alla hjälptes åt att ösa planerna så dom blev riktigt bra trots det häftiga regnandet innan.
Hela 13 lottade lag kom till spel och stundtals var ett mycket jämna o spännande matcher. Efter gruppspel och kvalificering stod kvartsfinalerna mellan: Magnus/fredrik och Pim/Jill där M/F gick vidare, Adam/Juha mötte H-son/Jurgen med A/J som segrare, Simon L/Felicia satte Oscar/Helle på plats och i den sista gick Billy/Marcus vidare mot Crille/marie.

Magus o Fredrik ställdes i semin mot Adam o Juha och efter en chockstart hade M/F skaffat sig ett försprång som inte A/J kunde hinna ifatt , Billy o Marcus hade en spännande o jämn match mot Simon L o Felicia där B/M hade ledningen en stor del av matchen men vid 17 lika så visade S/F var skåpet skulle stå med några fantastiska räddningar och avancerade till final.

I finalen blev dom samspelta killarna för svåra för det mixade paret och om 3:pris var Adam o Juha obevekliga!

Och än en gång hade vi haft en underbar kväll i Långvikens sandlåda!

2

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.