Onsdagsturnering v. 31

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

indexo_onsdagsturneringTrots hot om åska och regn så samlades 12,5 lag för att spela turnering och det såg länge ut som att Arrangör Magnus motvilligt skulle få stå över spel. Som en räddande ängel dök så i sista stund Kim upp och fick ikläda sig rollen som medspelare till undertecknad, tack Kim. 13 lag kom alltså till spel och detta i 4 grupper, ettorna i varje grupp gick direkt till kvartsfinal medan 2:ornat och 3:ornat fick kvala till sig en plats. Gruppsegrarna blev Magnus/Kim, Simon L/Jürgen, Maja/Krille D och Jonas/Konrad och till semifinal avancerade Magnus/Kim och fick där möta Simon L/Jürgen vilket slutade med seger för Magnus/Kim som därmed var klara för final. Till den andra semifinalen tog sig även  Maja/Krille D som fick se sig besegrade av H-son/Stefan H men p.g.a. revbensskada kunde inte Stefan H fullfölja finalen och ersattes istället av Johannes.

Det nykomponerade paret dominerade spelet mot det mycket trötta motståndarlaget Magnus/Kim som aldrig kom in i matchen riktigt. Högst upp på prispallen fick alltså H-son/Stefan (Johannes) kliva och motta publikens jubel och äran att skänka 500:- till Bechvolley mot Cancer, till onsdagsmyset fick de varsin stor påse chips. På andra plats fick Magnus/Kim ta emot varsin påse potatisstjärnor och sist men inte minst fick Maja/Krille D varsin liten påse chips att festa till det på.

Tack för en fin turnering, hoppas att alla tyckte det vara roligt.

PS. Ni som tog bilder under kvällen får gärna lägga upp dom här eller skicka dem till beach@kalmarvolley.se så fixar jag det, glömde tyvärr bort att ta bilder själv.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.