Onsdagsturnering v 33

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

13 lag kom till start i en av de jämnaste onsdagsturneringarna genom tiderna. På förhand kändes det som att nästan alla lag kunde vara med och slåss om finalplatser. Härligt sensommarväder med en liten bris som framförallt påverkade spelet på bana 4. Gruppspelet flöt på och det blev en del grymma minnesvärda matcher, och när slutspelet började hade endast ett lag åkt ut.

De båda semifinalerna såg ut så här. I den ena möttes Christopher/Anneli och Dickson/Helle. En av de bättre matcherna för kvällen där Christopher och Anneli kämpade in i det sista, men det var Dickson och Helle som var starkast i slutet och gick till final.

I den andra semifinalen möttes Henric/Hilda och Maja/Konrad. Maja och Konrad tog greppet direkt med fina servar och ett smart mixedspel. Henric och Hilda kom aldrig ikapp och fick se sig besegrade.

I finalen fortsatte Maja/Konrad sitt fina spel och lyckades till slut besegra Dickson/Helle efter en jämn match. I bronsmatchen var det Christopher/Anneli som tog hem segern.

Grattis till Maja och Konrad för imponerande spel!

Mycket imponerande spel av framförallt tjejerna denna vecka. Första gången i år då vi har tjejer i alla semifinallagen. Mycket starkt och kul!

Glöm nu inte att anmäla er till finalen! Se här hur du anmäler dig!

IMG_0548

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.