Middag efter sammandraget

 i Damlaget, Herrlaget, Klubben, Övrigt, Ungdom, Volleyboll

Den 9/11 är det dags för Kalmar Volley att arrangera hemma-sammandrag. Efter avslutade turneringar tänkte vi att vi går ut och äter en bit mat. Monica har pratat med Stars & Stripes som gärna tar emot oss och ger oss bra priser på mat och dryck på kvällen. Vi vill nu veta om du tänker delta vid middagen, självklart är alla välkomna även ni som av någon anledning inte har varit med och spelat. I nedanstående formulär fyller ni i ert namn mailadress och om ni vill ha specialmat senast fredag 7/11 så att vi kan meddela restaurangen hur många vi blir.

Det kommer bli grymt roligt så missa inte detta.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Kontakta oss

    Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.