Infomöte om Långviken 2015

 i Beachvolley, Klubben

Hej,

Som många av er säkert har sett, hört eller läst i tidningarna så pågår en stor förändring på Långviken just nu och frågorna är många. Vad har hänt med våra planer? Ska det bli utegym, basket, fotbollsplaner, volleybollplaner eller handbollsplaner? Är det sant att det ska bli läktare? Hur blir man medlem/bokar planer inför 2015? Hur kommer det att se ut? Hur kommer organisationen att se ut? Blir det träningsgrupper? Stora tävlingar? Onsdagsturnering? Vem kommer att sköta anläggningen? Hur ser ritningarna ut? Finns det bygglov? Vem betalar? o.s.v.

Vi vill gärna berätta för er och därför är ni hjärtligt välkomna på informationsträff lördag den 3/1-2015 klockan 10:00 i Seglarklubben Vikingarnas lokal på Långviken. Det kostar inget och är ett informationsmöte för er som vill hålla er uppdaterade samt en möjlighet att ställa frågor och få svar om ombyggnaden.

Vi ser gärna att just du kommer till Vikingarnas lokal för att få (nästan) alla svaren. Samtidigt passar vi på att informera om säsongen 2015.

Nedan kan du anmäla att du kommer.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Namn
Annelie Österberg
Billy nilsson
simon lundström
Monika bergman
Martin Iveslätt
Emelie Magnusson
ebbalotta granbom
Oscar Granbom
Janne H
Christopher Rappsputin
Adam Jönsson
Johan Ive
Magnus Rosenlund

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.