Arbetsdag 2015, 21 och 22 mars

 i Beachvolley, Klubben

Nu är det dags för oss, Kalmar Volley,  att dra vårt strå till stacken vid bygget av ”nya” Långviken och då behöver vi hjälp av alla våra medlemmar. Till att börja med ska vi skapa förutsättningarna för en så underhållsfri ”sandlåda” som möjligt och därför ska vi bygga en sarg runt hela sandytan. Detta gör vi lördag 21/3 och om det behövs även söndag 22/3. Området vi ska bygga sarg runt är 2400 kvadratmeter och det ger oss en sträcka på ca 200 meter sarg som ska vara 60 cm hög. Vi använder spontat tryckimpregnerat virke i dimension 45x145mm och sätter 4 på varandra. Sargen vilar mot stängselstolparna som är gjutna i marken. Stängselnätet kommer att börja ovanpå sargen och är 4m högt. Fiberduken som avskiljer grunden från sanden kommer att fästas upp mot den sarg vi bygger så att vi inte får in massa ogräs samtidigt som ingen sand smiter ut mellan plankorna. Det kommer att finnas strategiska ingångar runt om hela arenan så att det blir lättillgängligt. Som ni förstår är det av yttersta vikt att vi är många som hjälper till för att hinna få hela sargen färdig under helgen. Eftersom vi kommer att bjuda på årets första grillningen på Långviken under arbetsdagarna så vill vi veta hur många som kommer. Gå därför in på kalmarvolley.se och anmäl att du kommer senast onsdag 18/3 så vi kan beställa lagom mycket mat och dricka. Här kan ni även meddela om ni tar med er verktyg och i så fall vilka.

När? Var? Hur?

Vi samlas vid den ”gamla” grillplatsen kl.10:00 21/3 för en liten rundtur på den nya anläggningen och sedan tar vi på arbetshandskarna och kör igång. Kom gärna arbetsklädd och med ett glatt humör så gör vi dessa dagar till något riktigt roligt tillsammans.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Vi kommer:

Namn
Verktyg
Simon Nilsson
Jonathan Stenberg
behöver inte ha käk
Monika Bergman
hammare
Martin och Emelie
Patrik Fagerström (om jag hinner bli feberfri)
Cirkelsåg, skruvdragare, kofot, förlängningssladd och lite annat
Henric W
Fru och två barn som kanske äter lite korv 🙂
Billy
Dom som inte dom andra tar med sig..
Kalle Fransson
Snickarbältet och skruvdragare. Är det någonting mer som behövs så kan jag låna hem.
Jag kan några timmar på lördag.
Fredrik
My good looks.
H-son med familj
Det mesta i handverktygsväg.
Adam
Det som får plats i en verktygslåda och en sketen spade.
Jag kan bara vara med på söndagen, knegar hela lördagen.
Jakob Nordin
Hammare
Fogsvans
Sticksåg
Bräckjärn
Skruvdragare (mindre)
Vinkelslip

Jakob Nordin och Lucas (7 år)
IVE
Handverktyg
Maja Gustavsson
Inga verktyg. Kommer efter kl 14.
Adam J
Vad jag kan hitta
Ebba-lotta granbom
Pim
lite blandat
Magnus Rosenlund
Borrmaskin, Bordssåg, släp och såg mm

Vi ses på på Långviken!

/Magnus, Beachansvarig Kalmar Volley

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.