Refereat från herrarnas sammandrag i Kalmar 15/2

 i Herrlaget, Volleyboll

På herrsammandraget den 15/2 var det många Kalmarspelare som ville vara med och lira: Martin, Erik, Billy, Konrad, Anton, Fredrik, Simon, Jakob, Aleksander, Pim, H-son, Christian, Håkan, Jonathan, Yousuf, Adam, Johan och Magnus.

Tack vare att vi var så många fick vi ihop två lag. Kalmar 1 hade en bra start på dagen med två vinster i gruppspelet mot Växjö och Hultsfred – båda med en 2-0 vinst. Den tredje och sista matchen i gruppspelet var mot Karlskrona där vi förlorade med 2-1 i set. Som tvåa i gruppen fick vi i semifinalen möta Moheda – vinnarna i den andra gruppen. Vi slog ut Moheda och avancerade till final. I finalen fick vi återigen möta Karlskrona där vi vann och tog hem dagens förstaplats.

Även Kalmar 2 kom till semifinalen som tvåa i gruppspelet efter en vinst mot Karlshamn och en förlust mot Moheda. Vi fick då spela semifinal mot Karlskrona, men förlorade den. Matchen om tredjeplatsen blev också en förlust och Kalmar 2 slutade på fjärdeplatsen.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.