Beachvolleyträning 2015

 i Beachvolley, Träningsgrupp

Sommaren 2015 erbjuder Kalmar volleybollklubb beachvolleybollträningen vid Långvikens beacharena. Det blir indelning i nybörjargrupp för dig som är ny på beachen och fortsättningsgrupper för dig spelat ett tag. Vi kör 7 träningstillfällen som avslutas med en gemensam turnering.

Tiden är tisdagar mellan 17:30 – 19:00
Första träningstillfälle är: 2015-05-05
Avgift: 300 SEK, detta är avgiften för träningstillfällena och vill ni sedan bli medlemmar och kunna boka egna banor så följer ni instruktionerna under sidan bli medlem och betalar medlemsavgiften den vägen.

Anmälan sker genom att ni betalar in avgiften (300:-) till klubbens PG 790628-2 märkt med ”Träningsgrupp 2015” och ert namn, samt skickar ett mail till beach@kalmarvolley.se med följande uppgifter: namn, personnummer, mailadress, mobilnummer och information om tidigare erfarenhet av volleyboll/beachvolleyboll.

Tänk på att vi spelar i alla väder!

Skriv gärna ut affischen och sätt upp på t ex din arbetsplats.

traningsgrupper_affish_A4_2015-01

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.