Barnträning med Kalmar Volley

 i Beachvolley, Träningsgrupp

IMG_0470Som en nyhet för 2015 kommer Kalmar Volley att erbjuda organiserad barnträning i sanden på Långviken. Vi leker, fikar och spelar men framförallt har vi riktigt roligt i sanden. Vi börjar med ett tillfälle 13/6-2015 kl. 09:00-12:00. Vi vill att barnen kommer ombytta och har med sig en vattenflaska och är utvilade eftersom det är jobbigt att springa i sanden. Det finns 15 platser och om det är många som är intresserade kan det tänkas att det blir ett tillfälle även 14/6-2015 vid samma tid. För att vi ska veta vilka barn som vill delta fyller ni i nedanstående formulär så lägger vi upp mer information efter hand. Kostnaden är 50:-/barn och då ingår fika och grillad korv under dagen. Avgiften betalas till klubbens PG 790628-2 senast 10/6.

Gäller ålder 7- 13

Skriv gärna ut affischen och sätt upp på t ex din arbetsplats!

Ladda ner affischen här!
barntraningaffisch2015-02

  Barnets namn (obligatorisk)

  Barnets personnummer (obligatorisk)

  Mammas/Pappas epost (obligatorisk)

  Mammas/Pappas telefonnummer (obligatorisk)

  Behövs någon specialkost?

  Kontakta oss

  Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.