Första onsdagsturneringen på Långviken Arena

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Onsdagen 27/5 var det premiär för 2015 års upplaga av onsdagsturneringar på Långviken. Vädret var på sin höjd hyggligt och konkurrensen med Drottning Margareta-loppet var stenhård. Trots detta så kom 15 lag till start och en turnering med 1 trelags-grupp och 3 fyralags-grupper lottades ihop i all hast, 19 herrspelare och 11 damspelare. Prioriteringen att skapa så mycket mixlag som möjligt låg till grund för en jämn och välspelad turnering där alla lag gick till slutspel. För att få den åtråvärda extrapoängen var lagen tvungna att kvalificera sig till kvartsfinal vilket följande lag gjorde:

Simon L/Daria vs. Carina/Dennis

Kristian/Lena vs. Billy/Simon N

Maja/Marcus vs. José/Uffe

Helle/Olle vs. Magnus Teresa

Som synes ovan mötte Simon/Daria Kristian/Lena i en semifinal medan José/Uffe tog sig an Helle/Olle. Semifinalerna var mycket välspelade och drog så smått ut på tiden, kanske ville spelarna att solen skulle gå ner innan finalen startade.

IMG_3649

I finalen fick favorittippade Simon/Daria möta Helle/Olle och därmed var årets första final med bara mixed-par ett faktum. Ur bataljen reste sig Simon/Daria till ytterligare en nivå och kunde relativt komfortabelt spela hem årets första finalseger. Tredjeplatsen knep José/Uffe framför näsan på Kristian/Lena men som tur var fanns det priser till alla de fyra främsta lagen.

Grattis Simon och Daria till segern!

IMG_3661

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.