Referat från tredje onsdagsturneringen

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Många förväntansfulla beachfantaster hade sökt sig ner till planerna denna eftermiddag. Kvällen erbjöd ett perfekt väder för lir, soligt, varmt och alldeles vindstilla. Denna vecka var det lottning som gällde, 12 lag stod redo när gruppspelen skulle starta.

Pim och Esma som var ett av de starkare lagen denna onsdag mötte Thuc och Krille i en oerhört spännande semifinal som Thuc/Krille till slut tog hem. Henric/Simon slog ut kvällens längsta lag Partik och Mackan i den andra semifinalen. Lagom slutkörda Thuc och Krille mötte sedan Henric och Simon för att avgöra vilka som skulle bli turneringens segrare. Denna match var också tight, men Henric/Simon var snäppet vassare och tog hem den ärofyllda titeln som vinnare av onsdagsturneringen vecka 24. Tredjeplatsen tog Patrik och Mackan hem efter en oväntad men förståelig walk over av Pim och Esma.

Ett stort grattis till Henric Wahlberg och Simon Nilsson!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.