Vill DU driva Kalmarvolley på Instagram en vecka i sommar?

 i Klubben

instagram-logo

Kalmar Volleybollklubb gjorde nyligen debut på Instagram. Du hittar oss på @kalmarvolley. Följ oss gärna.

Tanken är att detta konto ska drivas av klubbmedlemmarna själv. Är du intresserad av att ta hand om Kalmar VBK’s Instagramkonto en vecka?

Hör av dig till hemsida@kalmarvolley.se och motivera kort varför just du vill göra detta, och vilken vecka du vill ha.

Det ställa inga särskilda krav mer än att du publicerar valfritt antal bilder eller filmer under veckan som på något sätt kan kopplas till beachvolleyboll, volleyboll eller Kalmar Volleybollklubb, Långviken, Kalmar eller liknande.

Vet du inte vad Instagram är? Du hittar appen Instagram i din smartphone, där kan du skapa dig ett konto och börja publicera bilder och/eller följa och se de bilder som andra publicerar.

Från Wikipedia:

 

Instagram är en gratis mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk som lanserades i oktober 2010. Programmet tillåter användaren att ta bilder, lägga på ett filter och därefter dela med sig av bilden till olika sociala medier, som FacebookTwitterFoursquareTumblrFlickr och Posterous.[1]Applikationen fanns från början bara till operativsystemet IOS i produkterna IphoneIpad och Ipod Touch, men en version för Android släpptes den 3 april 2012.[2] Redan den första veckan efter lanseringen laddades Androidversionen ned över en miljon gånger. 2013 kom det till 15 sekunders videofilmning.

 

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.