Hur gick det i tionde onsdagsturneringen?

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Omgång 10 av onsdagsturneringen blev händelserik. 16 lag kom till start och fick vara med om både nakenchock och ””godisregn” med hjälp av u.t.,Tova och Thuc.Denna omgång var lagen förutbestämda och allt fler ställer upp med mixade lag. Stor eloge till de fyra som inte missat en enda onsdag: Billy och Simon Nilsson, Uffe Runesson och Marcus Wirstam kramades om alldeles extra. I semifinal 1 möttes Mange/Henric och Tova/Simon L, där de förstnämnda vann med 21-11. I semifinal 2 möttes Felicia Österberga/Simon Svensson och Mackan/Maja, då vann F/S med 21-5. I finalen var det fruktansvärt bra spel där alla kämpade sig blå. Men till slut stod Magnus Rosen och Hence Henric Wahlberg som segrare med 21-16. I kampen om tredjepriset vann Tova Österberg/Simon Lundström över Marcus Wirstam/Maja Gustavsson. Mysig afton som avslutades med tårtkalas för födelsedagsbarnet Linda Karlsson.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.