Resultat från sjunde onsdagsturneringen!

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Fyrtio sugna spelare hade letat sig ner till Långviken denna halvt soliga, halvt regnmolnshotade onsdagseftermiddag. Ovanligt många nya ansikten fanns på plats, vilket ledde till många spännande lagkonstellationer.

Tävlingsledningen lottade ihop 20 jämna lag. Efter en en hälsning på sin nya spelpartner så var gruppspelet igång. Regnmolnen kom allt närmare. Vissa matcher var jämna, andra väldigt ojämna, allt var med andra ord som det ska vara på onsdagsturneringen. 16 lag tog sig vidare till slutspel och efter ett par spännande omgångar och en kort regnskur så var det fyra lag som stod i semifinal.

I den ena semifinalen möttes de ihoplottade kompisarna Marcus och Dennis. Dessa fick möta Henric & Simon. Simon från Oskarshamn var ett okänt ansikte för de flesta av kalmarspelarna. Det visade sig att Henric dragit den största vinstlotten då Simon förmodligen var kvällens bästa spelare. Henric & Simon vann övertygande semifinalen.

I den andra semifinalen spelades en mycket tuff match mellan Maja & Freddy och Ulf & nykomlingen Taimor Eliassi. Kanske var det kvällens bästa match som var jämn hela vägen, men till slut var det Maja & Freddy som vann med 22-20.

Finalen spelades under en fantastisk regnbåge! Henric & Simon var det starkaste laget och tog hem segern i den sjunde onsdagsturneringen. Tvåa kom Maja & Freddy och matchen om tredje pris vanns av Marcus & Dennis.

20150708_20441720150708_204412

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.