Extrainsatta onsdagstuneringen (5/8)

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Vår extrainsatta onsdagstunering var populär. Hela 34 deltagare, 17 lag, hade hittat ner till Långviken denna kanonfina onsdag. 16 lag tog sig vidare till slutspel, därefter följde många väldigt jämna matcher. Vidare till semifinal tog sig bland annat Henrik tillsammans med Dennis, som fick rycka in när Filip var tvungen att åka. Där fick dem möta pigga Maja och Jakob som efter blott en 3:de plats i gruppen spelat upp sig och tagit sig vidare till semifinal. Maja och Jakob lyckades efter en jämn match ta sig vidare till final.

2015-08-05 20.32.22

Andra semifinalen fick Mange och Elin möta Jonas och Viktor. Båda lagen hade vunnit gruppen men visade klart och tydligt att dagen inte var slut än. Efter en sevärd match tog Jonas och Viktor sig vidare till finalen där Maja och Jakob väntade.

Tredjeplatsen fick Mange/Elin och Henrik/Dennis göra upp om. Efter flera timmar nere på Långviken tog segersviten slut för Mange och Elin som fick se sig besegrade av Henrik och Dennis.

2015-08-05 20.33.38

Finalen bjöd på både fina räddningar men även några tabbar, kan ha varit tröttheten som slagit till. Men en vinnare skulle utses och Jonas och Viktor höll sig starkast och tog hem den 11:e onsdagstuneringen.

Tack alla deltagare och åskådare för denna dag. Nu laddar vi för finalen nästa vecka 12/8!
2015-08-05 20.33.542015-08-05 20.33.45

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.