Onsdagsfinal 2015, 12/8 kl. 16:45

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Efter 11 omgångars spelande så är nu alla poäng insamlade och vi har ett resultat. Flest poäng på herrsidan har Simon Lundström samlat in och flest poäng på damsidan har Maja Gustavsson. Vi gratulerar båda till bra prestationer under sommarens turneringar.

Enligt traditionen så kommer vi även i år ha ett finalspel dit de spelare med flest poäng kvalificerar sig till. Eftersom det fortfarande är nästan dubbelt så många herrspelare som har deltagit så har, i rättvisans namn, 16 herrar och 8 damer kvalificerat sig till finalspel. Finalspelet spelas som King/Queen of the beachturneringar. För herrarna innebär det att vi spelar 4 King och de 2 bästa i varje grupp går vidare till nästa omgång. I kommande omgång får man nya medspelare och enligt samma princip går 4 spelare (de 2 bästa i varje grupp) vidare till finalen där årets King of the beach koras. För damerna innebär det att vi spelar 2 Queen och de 2 bästa i varje grupp går till final och där koras årets Queen of the beach. Frågor angående upplägget besvaras av Magnus Rosenlund på beach@kalmarvolley.se.

För att vi ska kunna genomföra detta MÅSTE ni som är kvalificerade meddela om ni kan/avser att delta på onsdag 12/8 kl. 16:45 eller ej. Detta meddelar ni på något av följande sätt, prioritera gärna mail:

 1. Mail till beach@kalmarvolley.se
 2. SMS till 070-5930835
 3. Samtal till 070-5930835

Detta måste vara klart senast söndag 9/8 sen börjar jag ta in reserver. När jag fått in er anmälan uppdaterar jag här i listan att ni är anmälda.

Herr

 1. Simon Lundström (anmäld)
 2. Henric Wahlberg (anmäld)
 3. Marcus Wirstam (anmäld)
 4. Magnus Rosenlund (anmäld)
 5. Ulf Runesson (anmäld)
 6. Simon Nilsson (anmäld)
 7. Krister Dickson (anmäld)
 8. Billy Nilsson (anmäld)
 9. Simon Svensson (anmäld)
 10. Dennis Andersson (anmäld)
 11. Kristian Bergman (anmäld)
 12. Jürgen Dobisch (anmäld)
 13. Olle Blomgren (anmäld)
 14. Thuc To (anmäld)
 15. Patrick Fagerström (anmäld)
 16. Freddy Hagström (anmäld)

Reserver

 • Joakim Forsberg
 • Henrik Larsson
 • Jakob Nordin
 • Jonas Andersson

Dam

 1. Maja Gustavsson (anmäld)
 2. Helena Persson (anmäld)
 3. Tova Österberg (anmäld)
 4. Annelie Österberg (anmäld)
 5. Jill Hedlund (anmäld)
 6. Linda Karlsson (anmäld)
 7. Emma Wiström (anmäld)
 8. Marie Thunborg (anmäld)

Reserver

 • Lisa Granbom
 • Kristina Tryselius
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.