Intresseanmälan Swedish Beach Tour Kalmar 2016

 i Beachvolley, Tävlingar

SBT logo vit

Kalmar Volley har ambition att arrangera en deltävling i Swedish Beach Tour 2016. Att genomföra ett sådant arrangemang kräver mängder av engagemang samt volontärer, funktionärer och ideella krafter. För att undersöka intresset att hjälpa till att göra SBT Kalmar 2016 till ett grymt event har jag satt ihop en enkät där ni kan läsa vilka olika positioner som behöver besättas. Är du intresserad av detta eller har speciella egenskaper och talanger att tillföra och tycker att det skulle vara kul att på nära håll se en elittävling i beachvolley så följer du nedanstående länk och fyller i och berättar vad du är intresserad av att hjälpa till med. Intresseanmälan är inte på något sätt bindande men inte heller någon garanti för att man får en speciell position utan detta sker i nästa steg, just nu vill jag bara undersöka intresset så jag vet vilka jag ska kalla till ytterligare informationsmöten.

https://docs.google.com/forms/d/1Dz1gmYk-nPCJQiEcc65ySKpX1dwNndWUnXkVSd29tMA/viewform

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.