Årsmöte 2015

 i Klubben

Hej alla volleybollvänner!

Styrelsen bjuder härmed in alla medlemmar, givetvis har man som medlem betalt avgiften och får på så sätt rösträtt på årsmötet, onsdagen den 28:e oktober kl 17:30 i Galeijan i Kalmar Sportcenter. Klubben bjuder på smörgåstårta så därför behöver vi veta hur många som kommer, anmälan sker därför till ordforande@kalmarvolley.se.

Oavsett om man kan komma eller inte, men såklart så försöker man boka in årsmötet i kalendern, så vill vi i styrelsen ha in nominering av kandidat till Mikael Österberg-fonden. Fonden skapades i syfte att ge stöd till en person som under året gjort betydande insats för Kalmar Volleybollklubb. Skicka din nominering till osterbergannelie@gmail.com.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.