Arbetsdag på Långviken

 i Beachvolley

Nu är det dags att starta upp säsongen genom att förbereda planerna på Långviken för spel. Vi behöver sätta upp stolpar, nät och linjer. Kanske se över förråden lite och städa av. Det har ramlat ner en massa grenar i sanden under vintern som vi behöver ta bort från sanden. Vi behöver även se till så att sanden ligger på rätt plats (på planerna) så ta med er ert bästa humör, en spade, arbetskläder och ev. kläder att spela lite i så gör vi fint på planerna lördag den 16/4, kl. 10:00.

Väl mött sanden!

Jag kommer

  Ditt namn (obligatorisk)

  your-name
  Jakob N
  Henric W
  Familjen Adiels Balk
  Simon
  Sofia Hult
  Hela familjen H-son Larsson
  Sanna Nyman
  Kristina
  Alex
  Billy Nilsson
  Tova
  Konrad Timeout Jonsson
  Hanna Rydeberg
  Magnus Rosenlund
  Magnus Rosenlund
  Magnus Rosenlund

  Kontakta oss

  Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.