Onsdagsturneringar 2016

 i Beachvolley, Onsdagsturnering
Hallå vänner!
Nu när Tåfrosten är avklarad blickar vi framåt mot onsdagsturneringarna! I år kommer detta spektakel dra igång rekordtidigt! Redan 18 maj (18/5) är första tillfället och vi börjar med en lottad omgång. Detta kommer sedan rulla på onsdagarna sommaren lång. Dock uteblir 2 tillfällen p.g.a. skolavslutningsvecka samt Swedish Beach Tour. Dessa tillfällen är v.24 samt v.29.
Nytt för i år blir också att Finalspelet kommer vara på en söndag, närmare bestämt 14 augusti (14/8). Detta för att det tidigare år blivit nästan orimligt sent på finalonsdagen och när det drar ihop sig är nästan inget folk kvar på Långviken förutom de spelare, som ska försöka förvalta sina sista krafter. Så boka in söndag 14/8 redan nu!
Det behövs fortfarande folk som är ansvariga för någon av onsdagsturneringarna. Återkom gärna till mig (Konrad) eller Hanna på facebook eller på 0709673802 / 0709463383 om du/ni kan ansvara för någon turnering.
Ha det bäst och ses på beachen!
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.