Resultat onsdagsturnering nr 6

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Onsdagsturnering nummer 6 med Vatten tema. Vädret var begränsat bra, men ändå kom hela 20 lag till start! Alla lagen fullföljde turneringen med humöret på topp, ett lag var tvungna att bryta på grund av ny permanentat hår ☺. Turneringen hade även en officiell Waterboy i Marcus W som ständigt var beredd att fylla tävlingsdeltagarnas vattenflaskor!

Gruppspelet bjöd på regn och kämparglöd utöver det vanliga. Väl i slutspelet bjöds det på mer regn, ännu mera kämparglöd och även lite ”skönlir”!

I semifinal ett ställdes H-son/Philip mot Mange/Henke. En knallhård match med en händelse som mycket väl hade kunnat bli ett nytt frimärke om den hade dokumenterats, nu kommer den förbli en bli en saga man berättar för sina barn. Världens mäktigaste blockduell mellan de två längsta spelarna på Långviken Mange och Philip, bollen var som fast klistrad mellan deras händer i vad som kändes som en evighet. Mange/Henke vinner bollen och matchen.

I semifinal två ställdes Marcus/Simon L mot Konne/Erik. En semi som bjöd på bra spel och många dueller mellan de två medellånga herrarna Marcus och Konne. Efter stabilt spel i en mycket välspelad match vinner Marcus/Simon.

Finalen mellan Marcus/Simon och Mange/Henke är jämn framtill ställningen 13-13 sedan läger Mange/Henke i en växel till och springer ifrån och vinner turneringen!

Bronspengen vanns av H-son/Philip efter seger mot Konne/Erik.

1: Mange/Henke
2: Marcus/Simon L
3:H-son/Philip

Grattis till er alla!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.