Finalspelet 2016

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Idag var det äntligen dags att kora ”King/Queen of the beach” nere på Långviken. Till finalspelet har 16st herrar och 8st damer kvalat in. Dagen bjöd på perfekt beachvolleyväder, växlande molnighet och ca 18grader. Snittpoängen delade in grupperna vilket gjorde att det blev en härlig mix. I herrarnas turnering fanns det plats för skrällar och det var påtagligt att varje poäng var viktig och otroligt värd att kämpa för. Resultatet av det var såklart att spelet var lika strålande som solen, då och då. När så poäng hade räknats hit och dit hela förmiddagen stod det klart att det skulle koras en ny King på Långviken. Fyra spelare utan någon King-titel i bagaget gjorde upp om topp 4. Marcus, Konrad, Simon L och Juha. Marcus/Konrad öppnade med en stark 21-12 seger. Marcus lyckades även följa upp segern med en till då han och Simon tog andra matchen med 21-15. Det mesta handlade då om en fight mellan Marcus och Konrad inför sista matchen. 21-15 eller bättre för Konrad/Simon hade gett Konrad segern. Det blev dock betydligt jämnare än så. Juha/Marcus hade någon eller några poängs ledning hela vägen till 21 och Marcus korades till Långvikens King of the beach 2016. Grattis!

Damerna krigade på fint på bana 1 och efter 6 tuffa matcher hade Monika, Emma K, Maja och Johanna krigat så pass bra att de förtjänade sina platser bland de fyra bästa. Undertecknad missade tyvärr stora delar av damturneringen då jag hade egna poäng att kämpa för. Det visade sig dock att inför sista matchen stod segern mellan regerande mästaren Maja och uppstickaren Emma K. Maja behövde tillsammans med Johanna ta minst 18 poäng för att ta förstaplatsen. Hon levererade med bravur. Maja/Johanna vann till slut den avgörande matchen med 21-15 och inte heller i år kunde någon rubba Majas position som Queen of the beach på Långviken. Grattis!

Tack för i år! //Konrad

2016-08-14 14.01.182016-08-14 14.49.532016-08-14 14.50.12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herrarnas sluttabell

 1. Marcus Wirstam
 2. Konrad Jonsson
 3. Simon Lundström
 4. Juha Vierola
 5. Patrik Fagerström
 6. Ulf Runesson
 7. Magnus Rosenlund
 8. Henrik Larsson
 9. Stefan Halldrof

10-16.  Freddy Hagström, Kristian Bergman, Jürgen Dobish, Carl-Johan Petersson, Jakob Nordin, Philip Mucci, Dennis Andersson

Damernas sluttabell

 1. Maja Gustavsson
 2. Emma Kihl
 3. Johanna Stjernsten
 4. Monika Bergman
 5. Jessica Tarland
 6. Emma Wiström
 7. Jill Hedlund
 8. Amanda Petterson Snar
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.