Finalspelet 2016!

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Hej alla beachkrigare!

Som det tidigare i sommar informerats om kommer årets finalspel i onsdagsturneringarna att avgöras på en söndag. Närmare bestämt 14/8. Dagen kommer starta kl. 10.00.

För att ta sig till finalspelet behöver man som herrspelare vara topp 16 och damspelare topp 8. Kvalar in gör man med de totala antalet poäng man lyckats skrapa ihop under sommaren. Oberoende av hur många turneringar man deltagit i.

Finalspelet kommer avgöras i en king respektive queen of the beach, precis som föregående år. Ett seedningssystem kommer tillämpas för att göra grupperna. Här använder vi oss av varje spelares snittpoäng från onsdagsturneringarna som gått. Har du deltagit i 4 turneringar och fått 2 poäng varje gång är alltså din snittpoäng 2, och det är den poängen du seedas utefter. Skulle två eller flera spelare ha samma snittpoäng kommer de spelare med flera spelade turneringar att placeras högre. Skulle det ändå inte gå att skilja på spelare tittar vi på vem som haft bäst placering(ar) under sommaren.

Om du redan nu anar att du tillhör de som kvalar in, eller kan ta en reservplats, men INTE kan delta den 14/8. Meddela detta snarast möjligt till:
Konrad Jonsson 0709 67 28 03
eller
Hanna Rydeberg 0709 46 33 83

Hoppas nu att valet av finalspel på en söndag kan göra att det blir en härlig och festlig stämning på Långviken under hela dagen. Och självklart vill vi att de som tyvärr inte lyckas kvala in kommer och njuter av de bästa från Kalmar VBK. Vi ses!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.