Onsdagsturnering nr 11

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Sista onsdagsturneringen blev en poängjakt för många och bjöd därför också på många härliga matcher. Marcus Wirstam/Annelie Österberg och Emma Kihl/Freddy Hagström tog sig vidare till en tredjeprismatch efter att båda lagen fått möta mycket hårt motstånd i semifinalen. Tredjeprismatchen vanns av Marcus och Annelie efter bollar som vinden många gånger både hjälpte och stjälpte.

H-son tog sig till en final med Emil Bäckman som partner. Men där fick de möta Henric Wahlberg och Simon Svensson som drog det längsta strået och vann. H-son kan dock glädjas åt att han efter en andraplats i turneringen vann poängligan för herrarna. Maja Gustavsson säkrade sin vinst i poängligan för damerna efter att ha deltagit i turneringen.

2016-08-10 20.46.22

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.