Kalmar Beach League

 i Beachvolley, Tävlingar

Som några av er har hört så planerar Phil och jag att sätta ihop en typ av seriespel på Långviken i sommar. Det kommer funka enligt följande:

* Seriespelet kommer att spelas över 5 ”omgångar” om 2 tävlingsveckor (inte nödvändigtvis kalenderveckor) vardera.
* Seriespelet kommer att bestå av ett antal ”divisioner” som i sin tur består av 3-4 lag. Syftet med divisionerna är att alla lag ska få spela mot lag som befinner sig på ungefär samma nivå.
* Under varje tävlingsvecka möts alla lagen i divisionen och spelarna erhåller individuella poäng.
* Efter avslutad säsong justeras lagen efter resultat och nya divisioner bildas så att divisionerna även fortsättningsvis spelas med så jämna matcher som möjligt men mellan nya lag. Det är ok att byta partner mellan omgångarna men inte under en pågående omgång.
* Efter 5 säsonger sätter vi ihop ett slutspel med alla lag och ett segrande lag koras. Om det blir minst 6 herrlag, damlag eller mixlag kommer en egen liga att skapas för dessa. Om det inte blir tillräckligt med lag så skapar vi en gemensam liga där alla typer av lag får delta men eftersom vi i så fall kommer att spela på herrhöjd används ett handikappsystem som ger damspelare bonuspoäng.
* Vi kommer att boka upp planer och planera alla matcher men om lagen inte kan spela på utsatt tid så är det ok att spela på valfri tid under tävlingsveckan men då ansvarar man själv för att boka tid.
* Alla matcher kommer att spelas om 3 set och med riktiga regler som ska följas. Målet är att efterlikna den spelsituation som är i Open-tävlingar.

För att anmäla ett lag gör du följande:

1. Du hittar en kompis att spela med.
2. Du och dina medspelare betalar in medlemsavgiften till KVBK (200:-) enligt instruktion på kalmarvolley.se och erhåller ett medlemsnummer (behövs när ni ska fylla i anmälningsformuläret).
3. Ni fyller i formuläret nedan med all information som efterfrågas.
4. Betala in startavgiften 100:-/person till klubbens PG 790628-2 eller swish till 1231553312 glöm inte att märka inbetalningen med ert namn och att betalningen avser seriespel på Långviken. Startavgiften gäller för hela ligan oavsett om man deltar i en omgång eller alla.

OBS! Ligan startar 1/6 med ett gemensamt möte där alla spelare deltar och divisionerna och upplägg presenteras. För att få lite tid att sätta ihop divisionerna vill vi ha er anmälan senast 25/5.

Anmäl ditt lag här

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.