Beachvolleykampen 2017 avgjord!

 i Beachvolley, Företagsturnering

Tio lag var samlade till årets företagsturnering. Solen sken och en härlig mix av bleka och solbrända människor var laddade. Gruppspelet flöt på snabbt även om inte alla kände sig så snabba i sanden. Men med andan i halsen lyckades 6 lag ta sig till A-slutspel och 4 lag till B-slutspel. Efter en rejäl laddning kycklingsallad så körde slutspelet igång. I B-slutspelet lyckades Aktivt liv 2 och Hushållningssällskapet vinna sina B-semifinaler och drabbades sedan samman i B-finalen där Aktivt liv 2 gick segrande ur bataljen. Jumbofinalen utkämpades mellan Ica Maxi och Energirepubliken. Där tog Ica Maxi en stor ledning i början av matchen men det var ändå Energirepubliken som drog det längsta strået och vann med 26-24.

A-slutspelet började med två kvartsfinaler där CA fastigheter och AMB vann. De ställdes mot de direktkvalificerade gruppettorna Xylem och Aktivt liv 1. De två gruppettorna var för starka och tog sig till final.
I matchen om 5:e plats lyckades Kalmar SK vinna över Mönsterås biogas. I matchen om 3:e  plats möttes CA fastigheter och AMB och CA fastigheter visade vart huset skulle stå. Nu var det bara finalen kvar.
De mångåriga titelförsvararna Xylem tog sig an Aktivt liv 1 i finalen. De tjejtäta Aktivt liv 1 började med ett försprång som de hårdkämpande lyckades hålla genom hela matchen. De blev till sig av glädje när de förstod att de lyckats bryta Xylems segersvit och vunnit den åtråvärda titeln som Kalmars Företags-beach-volleyboll-mästare 2017.
Vi vill tacka alla lag för mycket glädje, sol, sand i munnen, kämparanda och deltagande. Vi ses igen nästa år.
1. Aktivt liv 1
2. Xylem
3. CA fastigheter
4. AMB
5. Kalmar SK
6. Mönsterås biogas
7. Aktivt liv 2
8. Hushållningssällskapet
9. Energirepubliken
10. Ica Maxi
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.