Onsdagsturnering #3 Resultat och referat

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Tredje onsdagsturneringen gick i glädjens tecken och nog märktes det. Färgglada spelare som skrattade och var glada, glad musik och ett härligt men något blåsigt väder. Lottningen var återigen väl avvägd, något som visade sig då ett favorit-tippat lag (Magnus & Maja) kom först på en hedrande fjärdeplats. Ständigt leende Tova tog med hjälp av den nya stjärnskottet Arnel en åtråvärd tredjeplats genom att just besegra Maja & Magnus. Finalmatchen på centercourt var som det ska vara en spännande match men till slut kunde Lindsdals-spelarna Kristina & Konne ta hem vinsten mot ett annat vasst lag, Patrik och Alina spelade riktigt bra hela kvällen men mötte alltså till sist sina övermän och fick nöja sig med en andraplats. Stort grattis till Konne & Kristina, tack till Maja och Mackan för all hjälp under kvällen och tusen tack till alla ni glada spelare för ännu en minnesvärd kväll!

Med vänlig hälsning, Jakob.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.