Onsdagsturnering #4 resultat

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Veckans onsdagsturnering gick under temat ” hår med spänning”där många förberett sig på ett förtjänstfullt sätt och låtit fantasin flöda. Fint väder och 22 lag som med olika ambitioner ställe upp i kampen. Efter gruppspelet som tyvärr stoppade 2 av dom bättre och bättre spelande lagen p.g.a. matchschemat ( detta bör ses över) så korades kvällens första vinnare, Anneli , för sin vackra och stabila håruppsättning !! Åttondelsfinalerna tog vid med rafflande spel där Linda/Johanna , Simon/Lucas , Konrad/Martin , Pim/Hugo , Nassim/Sharif, Magnus/Brent , Marcus/DP och Jocke/H-son plockade 2 poäng till rankinglistan. I första semin mötte Simon/Lucas på Konrad/ Martin som var starkast. I andra visade ”gamlingarna” Jocke/H-son sig vara aningen starkare än Magnus/Brent. I finalen var Konrad och Martin obevekliga efter att spelat starkt hela kvällen! Matchen om tredje plats dunkade Simon/Lucas ( ett framtids lag?) in segern! Då inget av lagen på pallen lyckats speciellt bra med hårtemat passade priserna perfekt!! Sponsrat av Goldwell, Grazette och Heads up. Hårprodukter , vax , schampoo …

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.