Onsdagsturnering i den ljumma sommarkvällen

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Vilken eftermiddag det blev på långviken när hela 52 personer bestämt sig för att spela i solen innan veckoslutets oväder drog in över oss!
Efter en lottning fick vi ihop 26 lag i 8 grupper där 1:or gick direkt till slutspel medan 2:or och 3:or var tvungna att kvala om vilka som skulle få sina slutspelsplatser.
Till sist fanns 16 lag klara för slutspel och det var stor blandning av folk! Gamla som unga, tjejer som killar, nya och erfarna! Härligt att se tyckte tävlingsledningen!

Till semifinal tog sig Simon L/Annelie där de mötte Maja/Freddy. Där gick Maja/Freddie vidare till final .
I andra semifinalen spelade Marcus/Johannes mot Karl-Johan/Thorbjörn och vann sin plats till finalen.

I match om 3:e eller 4:e pris knep Simon/Annalie platsen med ett par nervkittlande sistabollar! Lagen var väldigt jämna med till sist drog Annelie/Simon det längsta strået! De spelade på rutin där Simon jagade och Annelie på fina, trygga pass. Grattis till pallplatsen!

I finalen mellan Maja/Freddy och Marcus/Johannes blev det ett rafflande möte där lagen ständigt följdes åt poängmässigt. Trots att båda lagen briljerade med fina, svårspelade bollar så orkade inte Marcus/Johannes hela vägen fram och fick erkänna sig besegrade.
Båda lagen spelade väldigt bra och bjöd publiken på både skratt och imponerande spel!
Stort grattis till onsdagsturneringens vinnare: Freddy och Maja!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.