Volleyboll för barn – kidsvolley 2017/2018

 i Ungdom, Volleyboll

 

Hej alla kids och föräldrar! (både kända och kanske nya 🙂 )
Jag hoppas att ni alla haft en fin sommar och nu längtar efter att få spela volleyboll inomhus igen!
Övergripande mål med kommande säsong är att alla barn ska känna glädje och gemenskap i volleybollgruppen och få utvecklas som spelare på sin egen nivå. Jag hoppas att vi under säsongen kommer att åka med alla barn på minst en bortaturnering och även anordna en turnering på hemmaplan. Till våren är siktet inställt på att åka med ett eller fler fyrmanna-lag till Sveriges största ungdomsturnering Mikasa Challenge i Örebro, vilket är en tredagarsturnering där barnen bland annat även får lära sig och ta del i dömning av matcher och se en volleybollmatch på elit-/landslagsnivå (och ha en massa socialt skoj).
Alla träningar kommande säsong sker i NOVA-hallen (Kalmarsundsskolan) och följande träningstider gäller:
V. 36
Onsdag 6/9 kl. 18:30 – 19:30. Helgrupp: Barn/ungdomar från 6 till 14 år välkomna!
V. 37
Onsdag 13/9 kl. 18:30 – 19:30. Helgrupp: Barn/ungdomar från 6 till 14 år välkomna!
V. 38 och resten av inomhussäsongen
Onsdagar 18:30 – 19:30. Kidsvolley/Fyrmannavolleyboll (barn/ungdomar 9-14 år)
Söndagar 10:00 – 11:00. Kidsvolley (barn 6-9 år)
                                        Kidsvolley/Fyrmannavolleyboll (barn/ungdomar 9-14 år)
Den lite äldre gruppen kommer att ägna onsdagar till teknik- och spelövningar, och till uppbyggnad av kondition och styrka anpassad till deras ålder och utveckling. På söndagar kommer samma grupp att få mycket spel-/matchtid. Den yngre gruppen kommer att få teknik-, spel- och matchträning på söndagar och då kommer vi också att köra gemensamma lekar och övningar med alla barn tillsammans. Inom kidsvolleyboll är det individuell förmåga som bestämmer vilken nivå/level man spelar. Hör av dig till mig på e-post k_tryselius@yahoo.se eller 070-211 40 40 om du är osäker vilka träningstider som kan passa ditt/dina barn.
Huvudansvarig tränare säsongen 2017/18 är jag (Kristina Tryselius) med stöd av varierande assisterande tränare liksom förra säsongen. De första två träningarna i höst kommer att hållas av Heléna och Henrik respektive Martina och Peter (spelare i klubbens dam- och herrlag) eftersom jag kommer att vara på Island en månad framöver.
Anmälan till träning kommande säsong görs till mig på denna e-post eller mobil 070-211 40 40. Skriv barnets namn och personnummer och eventuell ytterligare viktig information som du tror kan vara bra för mig att veta. Inbetalning av medlemsavgift görs i oktober (jag återkommer då med avgift och postgironummer).
Med hopp om att se alla gamla kids och många nya till hösten! Ni får gärna sprida informationen!
Kristina
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.